De website van je leven.

RSS

RSS ofwel Really Simple Syndication is een eenvoudige manier om automatisch op de hoogte te blijven van de laatste artikelen van De website van je leven.

In plaats van zelf te gaan kijken of er nieuwe artikelen zijn die je nog niet gelezen hebt kan een zgn. RSS-reader dat voor je doen. Met deze reader kun je in één oogopslag van al jouw geïnteresseerde life events zien of ze nieuwe berichten hebben en deze vervolgens daar of via een link op de website zelf gaan lezen. Je moet je wel eerst even met behulp van een RSS-lezer ‘abonneren' op de zgn. RSS-feed van je favoriete artikelen.

Abonneer u hier op de volgende website van je leven RSS feeds:

De website van je leven gaat over jouw leven. Wij willen 17 miljoen Nederlanders helpen meer grip te krijgen op hun financiën. Hen te helpen zelf keuzes te maken. Van verzekerd naar zelfverzekerd. Onze overtuiging is dat organisaties een actieve maatschappelijke rol moeten nemen. Om de dialoog aan te gaan. Te luisteren en te handelen. Jou te helpen met inzichten en feiten. We streven naar transparantie; voor onze eigen organisatie én voor de samenleving. Ook als dat ongemakkelijk is. Daarom hebben wij de Website van je leven ontwikkeld.